Najnovije

ŠEŠELJ: Ulazim u "Parove" sa Tomom i Dragicom!

BEOGRAD - Vojislav Šešelj prihvatiće poziv glavnog urednika TV Hepi Milomira Marića da uđe u narednu sezonu „Parova“, ali pod jednim uslovom - da u rijaliti šou program uđe i predsednik Srbije Tomislav Nikolić sa suprugom Dragicom.
Vojislav Šešelj(Foto: Jutjub)

Vojislav Šešelj(Foto: Jutjub)

- U „Parove“ ću ući samo ako mi se tamo pridruže Toma i Dragica. Mislim da su oni rođeni za ovaj rijaliti. Mogli bi omladini da objasne kako da lako završe fakultet, kako da doktoriraju... A takođe bi sa njima mogli da podele i kako da se brzo obogate. To su neprocenjive lekcije - kaže Šešelj.

Sa starletama

Marić je pozvao Šešelja da urade ekskluzivni intervju u udarnom terminu koji bi išao uživo i trajao više sati, a koji bi bio poseban po tome što bi u publici, između ostalih, sedele i bivše učesnice „Parova“ - starlete Maca Diskrecija, Tijana Ajfon, Mimi Oro, Ružica, Nataša Šavija... Glavni urednik Hepija Šešelju je usput predložio i da učestvuje u narednoj sezoni šoua. - Marić me je pitao da li bi mi smetalo da u publici budu bivše učesnice „Parova“ i da mi one postave neko pitanje. Ja sam mu rekao da mi ne smeta. I one su građanke... Jedino što bih više voleo da odgovaram na neka politička pitanja. Što se učešća u „Parovima“ tiče, nisam ja za to. Šta bih ja tamo?! Neki drugi političari su bolji za taj rijaliti - navodi Šešelj.

Spisak želja

A koga bi voleo da tamo vidi, šeretski odgovara: - Voleo bih da vidim Ivicu Dačića. On bi bio najsmešniji u tom društvu. Postoji razlika između toga biti duhovit i biti smešan. On bi bio smešan. Zatim, mogao bi da uđe Velimir Ilić. On je izjavio da želi da bude iskorišćen, pa zašto to i ne bismo uradili. On je kao kakva go-go igračica i već ga zamišljam oko šipke. U „Parove“ bi mogao da uđe i Aleksandar Vulin, ali on bi bio zanimljiv samo ako ponovo pusti dugu kosu i stavi petokraku. Iako bi voleo da Šešelju ispuni želju i u „Parovima“ ugosti predsednika i prvu damu, Marić kaže da je tu nemoćan. - Zašto ih Šešelj ne pita?! Oni su kumovi, znaju se godinama. Mnogo su bolji prijatelji nego Toma i ja - šali se Marić i dodaje da mu se sviđaju Šešeljevi predlozi: - Voleo bih mnoge političare da vidim u „Parovima“. Do sada su bile samo njihove devojke i muze.
Pročitajte još:Poslednji čin predaje Kosova?Nova evropska strategija za Putina
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA