Najnovije

NAŠI I OBRAZ: Svi na protest protiv diktature Aleksandra Vučića!

Srbski Obraz i SNP Naši pozivaju narod na protest protiv Aleksandra Vučića. Obraz i Naši su prijavili skup protiv najezde migranata, taj skup je zabranjen, a oni sada najavljuju novi. 
Obraz (Foto: Vikipedija)

Obraz (Foto: Vikipedija)

"Srbski Obraz i SNP Naši pozivaju srpski narod i sve građane koji žele da žive slobodno i dostojanstveno na svenarodni protest protiv diktature Aleksandra Vučića, u nedelju, 6. septembra 2015, u 18 časova, na Trgu republike u Beogradu! Najnoviji nastavak briselske izdaje Kosova, prihvatanje diktata EU o naseljavanju stotina hiljada islamskih migranata, medijska hajka protiv srpskih rodoljuba i zabrana mirnog građanskog protesta, do kraja su ogolili činjenicu da je srpski narod izložen diktaturi najgorih izdajnika i licemera, predvođenih Aleksandrom Vučićem. Srbiju je okovalo zlo protiv koga se moramo boriti svim zakonom dozvoljenim sredstvima, uvek i svuda, inače ćemo ubrzo nestati i kao narod i kao država, lišeni slobode i dostojanstva", navodi se u saopštenju. U svom saopštenju se navodi i sledeće: "Diktator Vučić nema karakter, ni obraz, ni osećanje časti, ljudskosti i rodoljublja. Kod njega je sve laž i opsena, njegove reči nemaju nikakvu težinu ni ozbiljnost. Jedino što ga pokreće jesu beskrajna ambicija, nenormalna pohlepa, užasna gramzivost i psihopatska želja da bude gospodar naših života i naše sudbine." Obraz i Naši navode da je Vučić izdao je Kosovo, okrenuo je leđa bratskoj Rusiji, Republici Srpskoj i Srbima u Crnoj Gori, a spreman je da se odrekne i Vojvodine i Raške, samo da bi ostao na vlasti. Pored toga oni direktno optužuju premijera Vučića za za pljačku građana, ekonomsko uništenje Srbije i rasprodaju preostalih srpskih preduzeća Telekoma, Državne lutrije, EPS-a i drugih.  
Pročitajte još:SiEnEn: Migrante svuda tuku, a jedino ih Srbi dočekali – ljudski!MRŽNJA PREMA SRBIMA NE PRESTAJE: U Vukovaru grafiti „Ubij Srbina“
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA