Najnovije

VUČIĆ: Verujem u iskrenost nemačkih političara i u otvaranje pregovaračkih poglavlja sa EU

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da veruje u iskrenost i reč nemačkih političara o otvaranju prvih pregovaračkih poglavlja sa EU. On je rekao i da očekuje skori početak tih pregovora.
Vučić i Merkel (Foto: JuTjub skrinšot)

Vučić i Merkel (Foto: JuTjub skrinšot)

– Oni su dali reč i to će da ispune – kazao je predsednik Vlade Srbije. Komentarišući rezultate bečkog Samita zemalja Zapadnog Balkana, Vučić je naveo da je za Srbiju važno to što je kancelarka Angela Merkel pozvala nemačke firme da ulažu u region, a istakao je i da su se na konferenciji čule “važne stvari za rešavanje migrantske krize”. Kako je naveo, na Srbiju se danas gleda kao na “odgovornu, evropsku zemlju koja drži do svoje reči”. – Kancelarka Merkel koja – da se ne lažemo – ima odlučujuću ulogu u Evropi, rekla je da nije iznenađena što smo uradili svoj posao, jer je to i očekivala. To je priznanje građanima Srbije, a mi moramo nastaviti sa ekonomskim reformama, tako da u 2016. godini rast bude veći od dva odsto, a u 2017. i preko tri – rekao je premijer.
Pročitajte još:ROTŠILD POKRENUO SEOBU MIGRANATA: Sve izbeglice dobile po 11.000 evra!ŽENE, DANAS NE SMETE OVO DA RADITE: Ove stvari su vernicima zabranjene na Veliku Gospojinu!
Izvor: Beta

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA