Najnovije

DVERI: Gej-parada nije odbrana nikakvih prava

Osobe drugačije seksualne orjentacije od heteroseksulaca i ranije su živele u Srbiji, ali su sada izložene većim problemima u društvenom životu zahvaljujući njihovim ”dušebrižnicima” tipa stranih plaćenika Gorana Miletića i Bobana Stojanovića. Naravno, njima i nije cilj da se brinu o ljudskim pravima neko da po nalogu svojih finansijera iz Evroatlantskih struktura izvrše uticaj na izvršnu i zakonodavnu vlast u Srbiji da se usvoje pogubni zakoni o priznavanju pravnih posledica promene pola i utvrđivanja transseksualizma i još goreg zakona o registrovanim istopolnim partnerstvima.
LGBT aktivisti (Foto: RTV.RS)

LGBT aktivisti (Foto: RTV.RS)

"Uz već usijanu problematiku u vezi sa migrantima, oglasili su se organizatori „Gej-parade” sa najavom njihove manifestacije za 20. septembar. Kao što smo i ranijih godina najavljivali, i ovog puta se ispostavilo da su Dveri bile u pravu da čitav projekat - „Gej parada”- služi za marš ideologije homoseksualizma kroz institucije Srbije, i da nema nikakve veze sa ugroženim ljudskim pravima. Nasuprot tome, od kako su ovi navodni borci za ljudska prava intenzivirali svoje aktivnosti od 2009. godine, znatno su doprineli povećanju, kako oni kažu, homofobije", rekli su u saopštenju predstavnici Dveri. Oni su još dodali da je očigledno da je krajnji cilj potpuno razbijanje tradicionalnih i moralnih normi kao i da će se Dveri boriti protiv toga. "Pokret Dveri će i ovaj put, kao i svaki put, aktivno uzeti učešće u borbi protiv marša ideologije homoseksualizma  kroz institucije Republike Srbije, zalagati se poštovanje Ustava Republike Srbije, koji garantuje poštovanje institucije braka kao zajednice muškarca i žene i poštovanje i zaštitu moralnih vrednosti većine - a to su tradicionalne,  porodične vrednosti. Dveri će se i dalje baviti aktivnom porodičnom i populacionom politikom, a prilikom ulaska u Parlament Srbije zatražiće osnivanje Ministarstva za brigu o porodici i podršku rađanju i time prekinuti negativan trend antiporodične politike koju sprovodi režim Aleksandra Vučića", poručili su iz Dveri.
Pročitajte još:Stefanović: Napad u Đakovici je reakcija na uspeh Srbije u BriseluANTIĆU DA LI MORA TOLIKI OSMEH: Ministri igrali fudbal sa ubicom Srba, dok je premijer Vučić navijao
Izvor: Pravda  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA