Najnovije

UEFA KRIJE KARTE O KOSOVU: Ne spekulišemo informacijama

Fudbalska federacija Kosova podnela je zahtev za članstvo u UEFA,a Evropska fudbalska federacija nije ni potvrdila, ni demantovala mogućnost da naknadno bude ubačeno u neku od kvalifikacionih grupa za odlazak na Svetsko prvenstvo u Rusiji.
UEFA (Foto: uefa.org)

UEFA (Foto: uefa.org)

- Fudbalska federacija Kosova podnela je zahtev za članstvo u UEFA, koji će biti ispitan u narednom periodu. Dalje informacije po pitanju spekulacija za njihovo učešće u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo ne možemo da pružimo - poručeno je "Novostima" iz UEFA. Predsednik Fudbalskog saveza takozvane države Kosovo Fadilj Vokri nedavno je izjavio da očekuje zvanično odobrenje do kraja godine da južna srpska pokrajina postane član kvalifikacija za Mundijal u Rusiji. Navodno je dobio zeleno svetlo od predsednika UEFA Mišela Platinija, koji će se kandidovati za novog predsednuika FIFA.
Pročitajte još:NAVIJAČI ZVEZDE POTVRDILI: „Uprava napolje!“TRESLA SE GORA… Odbijene ostavke vrha Zvezde, Čović čeka narednu prilikuŠOK NA MARAKANI: Cela uprava Zvezde podnosi ostavku, kormilo preuzima Nebojša Čović
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA