Najnovije

OVO JE IZNENADILO AMERIKU: DŽeb Buš priznao da je Tramp "pravi fenomen"!

SAD - Najveći rival Donald Trampu među republikanskim kandidatima, brat DŽordž Buša, DŽeb Buš, izjavio je za Trampa da je "pravi fenomen".
DŽeb Buš (Foto: JuTjub)

DŽeb Buš (Foto: JuTjub)

On je ovo izjavio u sinoćnjoj radio emisiji "The Cats Roundtable" popularnog voditelja DŽona Katsimadisa. "Fenomen Donalda Trampa je stvaran." - kaže Buš, ali dodaje da Tramp nema nikakav konstruktivan predlog. "On nema nikakav konstruktivan predlog. On nije pravi konzervativac." - kaže Buš. Kod američkih medija i uopšte kod američke javnosti, nažalost, odjeknula je samo prva rečenica koja se tiče pohvale Trampa, a kritiku da "Tramp nije pravi konzervativac" svi stavljaju u drugi plan, smatrajaću istu izlizanom napadačkom floskulom u borbi kandidata. Amerikance je iznenadilo što je Buš potvrdio pozitivan rast Trampa kao kandidata terminom "fenomen". Podsećamo, Donald Tramp je američki milijarder i republikanski kandidat koji na izborima nastupa pod sloganom "Učiniti Ameriku ponovo velikom". U julu su istraživanja pokazivala da bi u finalnoj trci Hilari Klinton, demokratski kandidat, pobedila Trampa sa prednošću od 16%, ali je u avgustu ta razlika smanjena na svega 6%. U finalnom krugu američkih predsedničkih izbora, sukobljavaju se pobednici kandidati odabrani među demokratama i republikancima. Po svemu sudeći, to će ispred demokrata biti Klintonova, a ispred republikanaca Tramp. Mnogi analitičari i mediji tvrde da će Tramp u narednim mesecima prestići po popularnosti Klintonovu, te da je sasvim moguće da novi američki predsednik bude upravo on.
Pročitajte još:Ukrajinski ministar Avakov: Uhapsili smo Putina!DEBILIZAM: Pogledajte šta su Ukrajinci uradili sa sopstvenom zastavom! (VIDEO)
Izvor: Pravda  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA