Najnovije

ŠEŠELJ OBJAVIO SVOJIMA: Krećemo u kampanju - izbori na Svetog Nikolu!

BEOGRAD - Predsednik SRS naredio da se već od ponedeljka krene sa kampanjom "od vrata do vrata" i prikupljanjem novca. Tvrdi da je Vučić već odlučio da izbori budu 20. decembra.
Šešelj im veruje, a vi? (Foto: JuTjub)

Šešelj im veruje, a vi? (Foto: JuTjub)

Šef radikala Vojislav Šešelj tvrdi da će vanredni izbori u Srbiji na svim nivoima biti održani na Svetog Nikolu, tačnije na drugi dan te slave - u nedelju, 20. decembra! Šešelj je, kako prenosi Informer, funkcionerima SRS naredio da već od ponedeljka krenu sa kampanjom "od vrata do vrata" i da prikupljaju novac od članova i simpatizera.

Blic-krig izbori

Jedan od Šešeljevih najbližih saradnika kaže da vojvoda ima pouzdane informacije da se u tajnosti spremaju "blic-krig" izbori! - Voja tvrdi da će Vučić i Nikolić početkom novembra iznenada, bez ikakve prethodne najave, raspisati vanredne izbore na svim nivoima za nedelju, 20. decembar. Kako tvrdi, ideja SNS jeste da na prepad potpuno zgazi opoziciju tim takozvanim blic-krig izborima - objašnjava izvor iz SRS. Prema njegovim rečima, Šešelj je kao izborni cilj radikala postavio "najmanje 20 odsto glasova". - Naša istraživanja pokazuju da trenutno imamo više od 15 odsto podrške među biračima i naređenje glasi da rezultat 20. decembra mora da bude najmanje 20 odsto - dodaje izvor iz Radikala. Kako Informer prenosi, ovu informaciju je potvrdilo više funkcionera SRS. Ipak, neki od njih veruju da Šešelj najavom izbora za 20. decembar zapravo samo pokušava da mobiliše članove SRS... - Nisam ja siguran da je Voja ubeđen da će izbori biti baš 20. decembra. Ko zna, možda takvim najavama zapravo hoće da digne "radnu temperaturu" u partiji, da bismo se pre drugih mobilisali i dočekali izbore u januaru ili februaru spremniji od drugih - kaže jedan od sagovornika. Da u kampanju ulaze od ponedeljka potvrdio je i Šešelj. - Tačno je, krećemo u kampanju jer želimo da parlamentarni izbori budu što pre! Hoće li oni biti 20. decembra ili 24. januara, nama je nebitno. I mi smo za kratku kampanju jer para nemamo, a nećemo da se zadužujemo. Poslednji put SRS je uzeo kredit 2008. kada je Nikolić pozajmio 600.000 evra sa kamatom od 19 odsto. Zato smo ga i najurili - ističe Šešelj, dodajući da je Toma tad uzeo pare i od tajkuna, ali da je taj keš stavio u svoj džep. - Održavaćemo mitinge i gostovati na lokalnim televizijama, ali je pitanje hoćemo li imati novca za skupe TV spotove, kao vladajuće stranke. Bez obzira na to, nama srpskim radikalima cilj je 20 odsto podrške!
Pročitajte još:VUČIĆ: Srbija nije ničija marioneta, već faktor stabilnosti na BalkanuŠIPTARI SE UPLAŠILI PUTINA: Rusija preuzima Balkan – primite nas u EU u najhitnijem roku!SNS: Oduševljeni smo Pajtićevom odlukom!
Izvor: Informer  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA