Najnovije

Navijači Crvene zvezde blokirali Partizan: Zdjelar se vraća u Atinu

Upravi FK Partizan malo toga ide od ruke pred kraj prelaznog roka. Nakon propalih transfera Marka Lomića i Miloša Krasića, još jedan igrač je odbio saradnj
Navijači mu ne daju u Partizan - Zdjelar (u sredini) Foto: Instagram

Navijači mu ne daju u Partizan - Zdjelar (u sredini) Foto: Instagram

Iako je Generalni direktor Miloš Vazura juče bio uveren da će ovaj put dovesti preko potrebno pojačanje na poziciji zadnjeg veznog igrača, u vidu pozajmice Saše Zdjelara iz Olimpijakosa, danas se u toku dana desio neočekivani obrt.
Mladi reprezentativac Srbije je u prepodnevnim časovima doputovao u Humsku na potpisivanje ugovora o pozajmici, ali je jedan telefonski poziv iz Atine bio dovoljan da sve padne u vodu.
Kako naš izvor iz Humske 1 kaže, navijači Crvene Zvezde su, nezadovoljni time što njihov bratski tim pojačava Partizan, preko svojih veza sa navijačima ovog grčkog kluba blokirali transfer: "Navijači Zvezde su danas okrenuli svoje prijatelje iz Pireja i poručile im da pod hitno ovu stopiraju pozajmicu. Zdjelar je nekoliko sati sedeo u hodniku na stadionu Partizana, ali uprava  nije uspela da ovaj posao privede kraju ", navodi izvor "Pravde".
Partizan je zbog Zdjelara "otkačio" svog bivšeg igraša Branislava Jovanovića, koji je bio na pragu povratka u redove šampiona Srbije. Ostaje da se vidi kako će na ovo reagovati uprava Partizana koja je za sada dovela samo pojačanje u vidu pozajmice Nikole Lekovića.

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA