Najnovije

DŽIHADISTI SE OGLASILI NA NEMAČKOM: Prete Merkelovoj i obećavaju napade!

Dvojica džihadista koji tvrde da pripadaju Islamskoj državi u Siriji, uputili su pretnje Nemačkoj i Austriji u video snimku koji je objavljen na internetu.
DŽihadisti (Foto: zerocensorship.com)

DŽihadisti (Foto: zerocensorship.com)

DŽihadisti na snimku govore na nemačkom jeziku, što je veoma retko, ali svakako ohrabruju "braću i sestre" da im se pridruže u Siriji ili da samostalno napadaju "nevernike" u Nemačkoj i Austriji. Jedan od njih dvojice se obratio i nemačkoj kancelarki Angeli Merkel, preteći da će se Islamska država osvetiti za nemačku podršku borbi protiv islamista i "prolivenu muslimansku krv" u Avganistanu, gde Nemačka pomaže u borbi protiv islamističkih pobunjenika. Na kraju snimka, džihadisti ubijaju dvojicu muškaraca, a u pozadini se vide ruševine drevnog grada Palmire, koji je od maja ove godine u rukama Islamske države.
Pročitajte još:ZAVRZLAMA: SAD i Turci najavljuju kopnenu invaziju na Siriju, Asad se ne protivi?!Ukrajinski nacionalisti prete terorističkim napadima na KrimuLavrov proziva predsednika SAD: Obama nije govorio istinu o raketnom štitu u Evropi
Izvor: Beta

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA