Najnovije

SKANDAL: Gašić poklonio Lončaru maketu helikoptera

BEOGRAD - Bratislav Gašić, ministar odbrane, poklonio je svom kolegi Zlatiboru Lončaru za rođendan maketu helikoptera, piše Kurir.
Kad izgubiš dodir sa stvarnošću... (Foto: JuTjub)

Kad izgubiš dodir sa stvarnošću... (Foto: JuTjub)

Ovaj Gašićev potez izazvao je šok kod ostatka Vučićevog kabineta. Naime, pre nekoliko dana, na sednici Vlade, kad je bio rođendan Zlatibora Lončara, Gašić mu je doneo poklon - helikopter. Dao mu je maketu, a ministri koji su sedeli pored njega ostali su u čudu. I Lončaru je bilo veoma neprijatno. - Niko nije mogao da poveruje šta je Gašić uradio! - kaže izvor Kurira i dodaje: - Sedmoro ljudi je poginulo. Sramota je što se s tim sprda. Svi na sednici Vlade su bili zatečeni!
Pročitajte još:NEMAČKI POSLANIK TRAŽI: Vratite vize Balkancima!UŽAS: Premijerov helikopter studentkinji odsekao glavu
Kako piše Kurir, Lončar se potpuno pogubio. - Ministar zdravlja se unervozio, bilo mu je neprijatno - ističe on. U razgovoru za Kurir Lončar je praktično potvrdio saznanja o poklonu, poručivši da ne komentariše gestove svojih kolega. - Od velikog broja obaveza koje imam rođendan nisam ni slavio. Ne želim da komentarišem rođendanske poklone i gestove svojih kolega. Tome ne pridajem značaj. Bitnije su mi neke druge stvari kojima se bavim - naveo je Lončar. Gašić nije odgovorio na pitanja Kurira, navodi beogradski list. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA