Najnovije

SLEDEĆA ŽURKA U ARENI: Hiljade ljudi klicalo zlatnim vaterpolistima! (VIDEO)

BEOGRAD - Najveća žurka na otvorenom ovog leta u Beogradu je kod Pionirskog parka! Doček bi trebalo uvesti u turističku ponudu prestonice, pošto Srbi „ludaci“ stalno postaju Evrope ili sveta prvaci.
Svetski šampioni ispred Skupštine (Foto: JuTjub)

Svetski šampioni ispred Skupštine (Foto: JuTjub)

Mladi fudbaleri i košarkašice debitovali su na Balkonu, a u nedelju uveče je na hiljade navijača ispred Skupštine Srbije u transu pozdravilo redovnog gosta – vaterpolu selekciju koju godinama trese zlatna groznica. Osim pojedinih „delfina“ koje je prvi put zapljusnio cunami oduševljenja i euforije najveće počasti za jednog sportistu, cela Savićeva flota je delovala uigrano pred fanovima. Devojčice su padale u trans kada su kršni momci nehotice pokazivali bicepse mašući medaljama, a decibeli se nisu smanjivali čak ni kada je izašao najbucmastiji od njih. - Uzeo si trofej Dejane, Dejane – skandirali su svi u glas selektoru Saviću, koji se brzo sklonio sa scene, prepuštajući je pulenima. Najmlađi u timu, Nikola Jakšić, ceo dan nije ispuštao trofej, nosio ga je od Rusije, preko aerodroma „Nikola Tesla“ do mesta koje je dosanjao sa svega 18 godina. - Ovo mi je prvi izlazak na balkon – pomešao je zlatni tinejdžer terasu i plato, nije znao šta ga je snašlo. Pehar je, ipak, navijačima pokazao Živko Gocić. Kao kapiten ove selekcije, nikada se sa velikog prvenstva nije vraćao bez njega: - Puno nam je srce kad vidimo da ste srećni zbog nas. Nadamo se da ćemo i ubuduće da proizvodimo takvo osećanje kod vas – zadržao je Gocić je ovoga puta suze, mada ga je Slobodan Nikić bockao čuvenim džinglom „Uzmi Žile svetsku titulu“. „MVP, MVP“, začulo se kada se pred navijačima pojavio najkorisniji igrač prvenstva, Andrija Prlainović. - Nadam se da vas ovaj put nismo mnogo nervirali. Trudili smo se više nego obično. Hajde da u januaru „napunimo Arenu“ i oborimo sve rekorde u gledanosti jedne vaterpolo utakmice – najlepšu pozivnicu je Prlainović uputio navijačima pred EP 2016. u našoj zemlji. Igranki bez prestanka na ovom mestu sa vaterpolistima pridružio se i jedan novi član – maskota Sneško, zvanično „lice“ Šampionata na kome će još više navijača moći da pozdravi asove koji nikada, baš nikada nisu razočarali naciju. Levoruki majstor Filip Filipović zahvalio se navijačima na još jednom sjajnom dočeku. - Vi ste naš ponos. Ovo je iz dubine naše duše, ovo svetsko zlato! Dušan Mandić je zakazao novi susret posle sledećih nadmetanja: - Potrudićemo se da osvojimo i evropsko zlato i olimpijske igre.

Nastaviće se...

Vaterpolisti su bili „uniformisani“ u majice sa nastison – Srbija svetski šampion – nastaviće se. Publiku je zabavljao Dejan Petrović i Big bend, a izvedena je i himna Srbije „Bože pravde“.
Pročitajte još:
Izvor: novosti.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA