Najnovije

PORODIČNO O NAŠEM TROŠKU: Tomislav Nikolić u posetu Kini poveo Dragicu i Radomira!

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić u Kinu, gde će boraviti do petka, poveo je gotovo pola svoje porodice, a u delegaciji su, pride, i njegovi saradnici sa Andrićevog venca. I sve to, naravno, o trošku građana Srbije.
Predsednik Tomislav Nikolić (Foto: predsednik.rs)

Predsednik Tomislav Nikolić (Foto: predsednik.rs)

Tako su sa srpskim šefom države u Peking otputovali supruga Dragica, stariji sin Radomir, inače gradonačelnik Kragujevca, ali i savetnici za medije i spoljnu politiku Stanislava Pak i Ivan Mrkić. Kada se na to doda da će ih u kineskoj prestonici sačekati ambasador Srbije Milan Bačević, inače Nikolićev prijatelj (mlađi sin Branislav oženjen je Bačevićevom ćerkom), ispada da se u ovom trenutku u Kini nalazi gotovo cela dinastija Nikolić. Inače, predsednik Srbije juče je izvestio kineskog kolegu i o čuvenom Bačevićevom kanalu i preneo kineskom kolegi kolika je isplativost plovnog puta Morava-Vardar, kojim bi se, kako je rekao, plovidba skratila za 2.000 kilometara. Podsetimo, Bačević je pre odlaska na diplomatsku službu u Kinu promovisao izgradnju kanala, čemu su se protivile i Makedonija i Grčka, a sada za njega kod Kineza lobira i predsednik. U stručnoj javnosti Srbije ovaj projekat je okarakterisan kao besmislen.
Pročitajte još:KOMADAJU SRBIJU: Turci otcepili Rašku oblast i Vojvodinu!Vlada takozvane države Kosovo još nije zauzela stav u vezi sa posetom VučićaVučić i Rama složni da se oko Kosova nikad neće složiti
Izvor: Kurir  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA