Najnovije

Vučić: Čim bude izabran, pozvaću novog premijera Hrvatske da poseti Srbiju

Premijer Srbije Aleksandar Vučić, rekao je da će pozvati novog hrvatskog premijera, čim bude izabran, da poseti Srbiju. On je, nakon panela na kojem je učestvovao u okviru Strateškog foruma u Bledu, upitan da li ga je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, pozvala da poseti Zagreb, rekao da je često u glavnom gradu Hrvatske.
Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

"Čekamo da se završe izbori. Iskoristiću priliku da izabranog premijera Hrvatske odmah pozovem. Što se mene tiče predsednici Hrvatske i hrvatske Vlade uvek su dobrodošli u Beograd", rekao je Vučić. Upitan za inicijativu predsednice Hrvatske Grabar-Kitarović i njenog slovenačkog kolege Boruta Pahora da se pod hitno sazove sednica EU o jugoistočnoj Evropi zbog talasa izbeglica, Vučić je kazao da su takve inicijative uvek dobrodošle. "Svaki razgovor je dobar i blagorodan za sve nas. Svaki put kada se sretnemo mi razgovaramao. I danas sam na kratko razgovarao sa hrvatskom predsednicom. Super je kada možemo da razgovaramo, jer je to dobro za sve nas, spustiće tenzije u regionu koje su narasle zbog izbora i komemoracija različitih događaja", objasnio je Vučić.
Pročitajte još:Linta: Kanonizacija Stepinca je vređanje svih žrtava genocidaKOMADAJU SRBIJU: Turci otcepili Rašku oblast i Vojvodinu!
Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA