Najnovije

Evo šta komšije kažu o zvezdi "Farme": Kristijan postao dobar dečko iz komšiluka

Jedan od preživelih aktera filma „Vidimo se u čitulji“ Kristijan Golubović, iako je proveo 21 godinu u zatvoru, uveliko je favorit za pobedu u rijalitiju „Farma“.
Kristijan i Ivana (Foto: Fejsbuk)

Kristijan i Ivana (Foto: Fejsbuk)

NJegov komšiluk u Kraljevu, gde odnedavno živi Kristijan sa svojom suprugom Ivanom, otkriva da li se Golubović promenio i od kriminalca postao čovek od manira. U centru Kraljeva, na četvrtom spratu zgrade Kristijan i njegova supruga Ivana iznajmljuju stan, u kojem, dok je on na imanju u Lisoviću, boravi i njegova tašta. Ona pomaže ćerki oko naslednika. - Ivana vodi život na miran i povučen način. Užasava se medijske pompe i zbog toga je ubedila Kristijana da žive u Kraljevu, a ne u Beogradu. Neće vam ona ništa reći - kaže jedan od komšija. Konobar Dragan, koji radi u kafiću u prizemlju Golubovićeve zgrade, ima samo reči hvale za komšiju. - Bez obzira na to čime se bavio, on je jedan kulturan i fin mladić. Svraća često kod nas, pije samo negazirane sokove ili kiselu vodu uz kafu. Nikada nije naručio nešto alkoholno. Ne izlazi uveče, viđamo ga svako jutro kada s detetom šeta parkom. Uvek je nasmejan i svi navijamo da pobedi komšija - kaže ovaj ugostitelj. Devojke u kozmetičkom salonu iz prizemlja Kristijanove zgrade kažu da su ga viđale svakodnevno pre nego sto je ušao u rijaliti. - Ne poznajemo ga lično, ali se uvek kulturno javi. Suprugu mu retko viđamo, uglavnom on šeta dete i vuče kese iz kupovine. Nije bahat, lepo se parkira i nije drzak. Deca ga zaustavljaju da se slikaju sa njim - kažu ove devojke koje podržavaju Kristijana, iako ne prate pomno „Farmu“. Radnice u pekari na uglu, gde Kristijan kupuje doručak, kažu da nikada ne bi pomislile da je imao problema sa zakonom da nisu čitale o njemu. - On je naša redovna mušterija i vaoma je fin i pristojan. Dolazi često i vrlo je komunikativan. Ponekad dođe i sa suprugom - kažu ove dve žene. Većina komšija bez obzira na ružnu prošlost Golubovića imaju samo reči hvale. O njegovoj ženi, iako je Kraljevčanka, skoro da ništa ne znaju. U svakom slučaju, zet je dobrodošao u tazbinu, naročito nakon rijalitija.
Pročitajte još:KRISTIJAN O DROGI U CRKVI: Sve sam priznao da bi mi pustili majku iz zatvora!KRISTIJANOVE LEGENDARNE IZJAVE : Priče, pretnje i prozivke, on kad kaže – rekao je!FAJT NA FARMI: Kristijan saterao Radeta u ćošak! (FOTO)
Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA