Najnovije

AMERIKA BI MOGLA OSVANUTI DRUGAČIJA: Klintonova pada - Tramp nadomak vođstva!

SAD - Poslednja dva meseca, što se tiče predsedničkih izbora u SAD-u, stanje se drastično promenilo, pa je tako Hilari Klinton, kandidat demokratskog bloka, sa pozicije apsolutnog favorita došla u situaciju da se bori za vodeću poziciju među kandidatima.
Donald Tramp (Foto: JuTjub)

Donald Tramp (Foto: JuTjub)

Naime, poslednja dva istraživanja koja su objavljena pokazuju da republikanski kandidat, Donald Tramp, prelazi u vođstvo. SiEnEn je objavio svoje istraživanje koje pokazuje da oba kandidata imaju po 48% podrške, odnosno, da je Tramp u potpunosti stigao rezultate Klintonove. "Survey USA" je istraživanje koje je pokazalo da Tramp ima podršku od 45%, dok Klintonova ima 40%, što je izazvalo veliku medijsku pažnju američke javnosti. Popularni američki portal "RealClearPolitics" objavio je prosek svih istraživanja i za rezultat su dobili da je Klintonova još uvek na prvom mestu, ali da joj je Tramp veoma blizu. Podsećamo, pre dva i po meseca istraživanja su pokazivala da Klintonova ima prednost nad Trampom od čak 18%, ali je ta razlika sada veoma umanjenja, a u mnogim slučajevima istraživanja pokazuju da je zvezda predsedničke trke u Americi Donald Tramp. Prema tom proseku koji je izvadio portal "RealClearPolitics", Klintonova ima 45.2%, dok Tramp ima 40% podrške.
Pročitajte još:NAJVEĆA PREVARA U VEZI MIGRANATA: U Saudijskoj Arabiji prazno naselje za 3 miliona stanovnika (VIDEO)NA IVICI EKSPLOZIJE: Svet strepi od Putinove objave rata 15. septembra!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA