Najnovije

Miša Banana bio u kontaktu sa najmanje 10 političara

BEOGRAD - Osuđeni narko bos Rodoljub Radulović tokom 2008, 2009. i 2010. godine bio je u kontaktu sa najmanje desetak političara iz tadašnjeg državnog vrha, piše "Informer".
Rodoljub Radulović (Foto: MUP)

Rodoljub Radulović (Foto: MUP)

Kako navodi taj list, pozivajući se na "odlično obaveštene izvore iz BIA", pored lidera DS Ivice "Dačića i njegovih saradnika, Miša Banana se redovno sretao i sa ljudima iz samog vrha DS, ali i sa pojedinim funkcionerima LDP-a Čedomira Jovanovića i URS-a Mlađana Dinkića". Izvor beogradskog lista dodaje da su snimci Ivice Dačića, Branka Lazarević, Vanje Vukića i Ivice Tončeva "samo mali deo video kolekcije snimljene tokom praćenja Banane". Izvor tvrdi i da je snimak Ivice Dačića sa Radulovićem u restoranu "Gušti mora" 31. januara 2009. bio, ne samo video, već i zvučno pokriven. Potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je u ponedeljak, povodom objavljivanja snimka njegovog susreta sa Radulovićem, da taj sastanak nije bio tajni, već je reč o tajnom snimku i da je očigledno da je to urađeno kako bi se moglo koristiti za političke ucene. Dačić je rekao da snimak nije ništa novo, da poznaje Radulovića više od 10 godina i da se s njim sastajao u vreme kada ovaj nije imao kriminalni dosije. Dačić je upitao kako je moguće da njemu, kao tadašnjem ministru unutrašnjih poslova, niko nije skrenuo pažnju na to da postoji bezbednosni rizik, odnosno da se Radulović bavi organizovanim kriminalom.
Pročitajte još:SVETAC KOJI JE HODAO MEĐU NAMA: Ovako nas je učio patrijarh Pavle!ROGOZIN: Vojna industrija Rusije se stabilno i dinamično razvija uprkos sankcijama
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA