Najnovije

PADA ODLUKA: Sudbonosna sednica predsedništva SNS za koaliciju sa SPS

BEOGRAD - U centrali Srpske napredne stranke održava se sednica Predsedništva SNS-a, koju su mnogi beogradski mediji nazvali sudbonosnom za opstanak koalicije naprednjaka i socijalista.
Predsedništvo SNS (foto: Jutjub)

Predsedništvo SNS (foto: Jutjub)

Sednici Predsedništva naprednjaka prisustvuju gotovo svi članovi, kao što su Nebojša Stefanović, Nikola Selaković, Zlatibor Lončar, Brana Prostran, Igor Mirović, Zorana Mihajlović, Maja Gojković, lider stranke Aleksandar Vučić i drugi. Potpredsednik SNS Nebojša Stefanović izjavio je u sredu da će na sednici Predsedništva zatražiti da se stranka jasno opredeli kojim putem će Srbija ići. – Tražiću jasnu poruku koja će opredeliti da li će Srbija ići putem koji verujem da podržava većina građana Srbije, a koji predstavlja premijer Vučić ili možda građani imaju neki drugi put… Koji će biti modeli, da li će biti novih izbora, to je na premijeru da odluči – rekao je Stefanović. Očekuje se da jedna od tema bude i koalicija SNS i SPS-a, koju mogu da poljujaju video snimci sa sastanaka Ivice Dačića i Rodoljuba Radulovića. Od ove sednice Predsedništva očekuje se mnogo, jer je ranije premijer Srbije i lider SNS-a Aleksandar Vučić najavio čistku u stranci, tačnije da će napraviti svojevrstan presek stanja šta je sve urađeno i šta nije, te da za funkcionere na visokim pozicijama u državi koji nisu pokazali nikakav rezultat neće biti mesta ni u rukovodstvu stranke, ni države. – SNS ima veliku odgovornost kao najveća i najjača politička stranaka i u skladu sa tim moramo i da se ponašamo prema Srbiji. Ako očekujemo od Srbije da se menja, hoćemo da krenemo od sebe, da najpre u stranci promenimo ono što nije bilo dobro – rekao je Vučić i naglasio: – Sigurno će biti novih ljudi, a sasvim sigurno će neki otići s funkcija, a neki i ostati.
Pročitajte još:DAČIĆ: Neće nas srušiti afera, ostajemo u Vladi sa SNSVUČIĆ: Ustaše su mi sve pobile, kako da podržim kanonizaciju Stepinca?!
Izvor: telegraf.rs  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA