Najnovije

SPREMNI: Vojska Srbije u stanju je da odgovori na pretnje albanskih ekstremista!

Ministar odbrane Srbije Bratislav Gašić kaže da će Vojska Srbije sa svim srodnim službama bezbednosti apsolutno spremna da odgovori na sve bezbednosne pretnje, a povodom najava albanskih ekstremista da se spremaju sutra da izazovu nemire na jugu Srbije!
Specijalna brigada (foto: Vojska Srbije)

Specijalna brigada (foto: Vojska Srbije)

– Vojska Srbije spremna je da sa svim srodnim službama odgovori na sve bezbednosne izazove i na svako ugrožavanje bezbednosti njenih građana, kao i čuvanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta naše zemlje – kaže ministar Gašić. Podsetimo odbornici albanske nacionalnosti u Preševu najavili su da će u subotu formirati asocijaciju albanskih opština na jugu Srbije, kao odgovor na Zajednicu srpskih opština na Kosovu, a da ih u tome podržava vlada s Kosova i premijer Albanije Edi Rama. Premijer Srbije juče je izjavio da ova inicijativa nije politički ozbiljna i utemeljena. – Srbija zna kako da reaguje mudrošću i pameću, a kad god bude trebalo da pokaže snagu, ne brinite, itekako će umeti da je pokaže – rekao je Vučić.
Pročitajte još:A SRPSKE IZBEGLICE!? Grade selo za migrante kod kvantaša, smeštaj za 2000 ljudiSVETAC KOJI JE HODAO MEĐU NAMA: Ovako nas je učio patrijarh Pavle!
Izvor: telegraf.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA