Najnovije

IZNERVIRAO SE: Kristijan u afektu otkrio kako je odlučeno da se ubije Knele!

Kristijan Golubović se iznervirao što ga je Tamara Đurić u "Farmi" nazvala "Knele". U besu je u razgovoru sa Milićem Vukašinovićem otkrio kako je ubijen njegov "brat sa vrelog beogradskog asfalta", Aleksandar Knežević Knele.
Kristijan Golubović o Kneletu (foto: Jutjub)

Kristijan Golubović o Kneletu (foto: Jutjub)

- Ona meni da kaže Knele?! Zbog toga samo da joj staviš dva prsta u nozdrve i da je okačiš za disko kuglu da se vrti dva dana, da joj puknu silikoni. Farmeri su pričali o incidentu i tuči koji se desio sa Gogom Sekulić kada je "radio tanjir", a Kristijan je bio najglasniji u objašnjavanju celokupne situacije. - Nema sa Gogom rasprave. Samo: "Šta 'oćeš", i tras tanjirom u glavu. Nema toga! Ja sam u životu udario jednom Šiptaru šamar, došao je i ispucao me sa 20 metaka. Sledeći put ako isto uradim čeka me sačekuša. Zatim je nastavio da priča o Kneletu. - Alo, on je takve (misleći na Tamaru, Maju i druge) kačio na ku*ac i pitao: "Tata da li mogu da ih je*em". Knele je pokojni, ja sam ga stvorio, šišao, birijao i sekao sve dok ga narkomani nisu napalili da dođe kod muške Goge Sekulić i da traži roleks i džipa i da ga pale da mu ne vrati. Tu se i zaje*ao - rekao je Kristijan verovatno misleći na Miodraga Cvetinovića, zeta Radeta Ćaldovića Ćente, čuvenog u kriminalnom miljeu Beograda devedesetih. Postoje verzije da je Kneleta sukob sa Cvetinovićem koštao glave. On je dodao da je Knele "bio vulkan, Etna" i da zato nije hteo da mu vrati "roleks" i džip. - Dečko (Cvetinović) je išao po blagoslov kod svih jačih, jer je mafijaš. Pitao ih je: "Šta mislite o Kneletu?" Jedan kaže preterao je, drugi jebi ga, treći niz vodu... Pet glasova za, jedan ne i... Nema brate, kako misliš. Deset puta možeš da prozivaš nekog, jedanaesti si gotov - ispričao je Kristijan priču o Kneletu aludirajući na dešavanje i tuču iz Farme.
Pročitajte još:OSRAMOĆENI OTAC TAMARE ĐURIĆ: Mnogo me je sramota, plačem i pijem lekove za smirenje!EVO ZAŠTO ĆE POBEDITI: Ovom slikom Kristijan je oduševio i one koji ga nisu voleli (FOTO)
Izvor: srbijadanas.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA