Najnovije

Muslimani u Francuskoj pretukli polugole aktivistkinje pokreta "Femen" (VIDEO)

Aktivistkinje „pokreta Femen”, koji je nastao u predpučističkoj Ukrajini a 2012. je registrovan u Francuskoj, specijalizovale su se za protestne akcije u kojima nastupaju gole do struka.
Femen (Foto: Printskrin)

Femen (Foto: Printskrin)

Sada imaju filijale u više drugih zemalja, a izvele su svoje akcije-provokacije u vipe zemalja. Uglavnom „akcija” koje u po volji onima koji svetu nameću globalizaciju i prava seksualnih manjina kao politička i politizovana prava. Najpoznatija je verovatno njihova provokacija sa skrnavljenje moskovske saborne crkve  -Hrama Hrista Spasitelja. Ta akcija se završila izvođenjem nekih od „aktivistkinja” pred sud i njihovim odlaskom u zatvor. Međutim, ni dlaka im sa glave nije falila, iako je u Hramu bilo i sveštenika i vernika. Dakle, u Rusiji Vladimira Putina su se preračunale. Samo, to nije ništa u poređenju sa onim što im se upravo dogodilo u „njihovoj” supercivilizovanoj Francuskoj, gde su zamalo zvukle žive glave. U gradu Potauzu su muslimani držali konferenciju o ulozi žene u islamu. Polugole aktivistkinje su iskočile na binu i prekinule jednog ogovornika, izvikujući parole na arapskom i francuskom jeziku. Ali, po njihovom je bilo samo dvadesetak sekundi. Vrlo brzo su se pojavili momci iz obezbeđenja i mlađi organzatori skupa – ili prosto „muslimanski aktivisti” – i očas posla obe „počistili”. Pritom je bar jedna dobila batine. Islam je opet pokazao da je nešto drugo. I da ne da na sebe kao hrišćanstvo. Žrtava, na svu sreću, nije bilo, mada su se mnogi sigurno prisetili masakra u redakciji pariskog satiričnog nedeljnika „Šarli Ebdo” zbog karikature Muhameda.
Pročitajte još:Srbija kao tampon-zona između migranata i EUMigranti će u Srbiji čekati koliko god treba dok se ne otvori granica Mađarske
Izvor: fakti.org  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA