Najnovije

SODOMA I GOMORA U PAROVIMA: Orgijali pa se napalili obezbeđenje ih rastavljalo! (VIDEO)

Striptizeta koja se u subotu uveče pojavila u "Parovima" kao specijalno iznenađenje na momačkoj večeri Zmaja od Šipova napravila je pravu pometnju, pa je moralo da reaguje i obezbeđenje.
A šta će mu reći Igbala (Foto: Jutjub)

A šta će mu reći Igbala (Foto: Jutjub)

Plavokosa igračica iz kluba Branke Blek Rouz izvela je performans za muške učesnike rijalitija, a tome su se najviše obradovali Zmaj i Era Ojdanić, koji su oberučke prihvatili njenu igru.

"Seks na plejbek"

Čim se izazovna plesačica skinula, počela je da simulira seks u svim mogućim pozama. Prvo je naskočila na mladoženju Zmaja i uzjahala ga, da bi se potom brzo prebacila na Eru, koji nije krio radost što učestvuje u njenoj igri. U jednom momentu, dok je igračica imala "seks na plejbek" sa Erom, Zmaj joj je prišao otpozadi i počeo da simulira trojku. Iako je u početku to svima bilo zabavno, krotitelj bikova se previše zaneo, pa je moralo i obezbeđenje da reaguje i odvoji ga od gošće. Tako je Zmaj morao da sa propisne udaljenosti posmatra striptizetu i masturbira preko donjeg veša.

Macina šansa

Posle igračice koja je zapalila muški deo "Parova" u vilu je stigao striper. Pošto se prilično nespretno snašao u celoj priči, Maca je prepoznala svoju šansu i iskoristila priliku da pokaže umeće đuskanja u donjem vešu. Diskrecija se polivala crnim vinom, guzila i s vremena na vreme simulirala oralni seks. Ceo ovaj cirkus bio je uvertira za jučerašnju svadbu Zmaja od Šipova i Vesne Rivas, koja je održana u vili "Parova".

Ekrem odbio striptizetu

Za divno čudo, Ekrem Jevrić nije želeo da pipka igračicu koja mu je sedela u krilu. Prvo ga je plesačica naskočila i nabila mu grudi u lice, a potom se namazala šlagom i tražila od Jutjub zvezde da je poliže. - Nemoj mene. Ne smem ja to. Ubiće me moja Igbala - branio se Jevrić.
Pročitajte još:OVO SU SVI ČEKALI: Gola Stanija u tuš kabini! (FOTO 18+)Zbog ove tuče je Goga izbačena sa „Farme“ (VIDEO)
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA