Najnovije

Tijana Ajfon: Prete mi ubistvom zbog seks-snimaka sa državnim funkcionerom

BEOGRAD - Osećam se veoma loše, na lekovima sam! Prete mi smrću zbog tih snimaka, otkrila je Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, pošto je Kurir objavio da postoji njen tajni snimak seksa s jednim visokim državnim funkcionerom.
Tijana Ajfon (Foto: Instagram)

Tijana Ajfon (Foto: Instagram)

Bivša učesnica „Parova“ kaže da je bukvalno pala u depresiju, ali da to nije ono najgore što joj se dešava. "Dobijam pretnje zbog tih snimaka. Celu noć nisam mogla da spavam od silnih telefonskih poziva, koji nisu nimalo naivni. Rekli su mi da skratim jezik. U velikim sam problemima. Nadam se samo da Tijana nije najveći problem u Srbiji. Kažem još jednom, nemam čega da se stidim",rekla  uznemirena Ajfon i dodala: "Molim vas, nemojte mi stvarati dodatni pritisak, to je sve što mogu da kažem." Podsetimo, objavljeno je da postoji tajni snimak seksa starlete i oženjenog političara koji bi mogao ozbiljno da ga kompromituje, pa i da ga košta političke karijere. Tijana se s njim viđala nekoliko meseci, a njihovi susreti su bili najintenzivniji dva meseca pre ulaska u rijaliti „Parovi“. Otprilike u to vreme je i nastao sporni video-materijal, za koji funkcioner brine da bi mogao da postane predmet političke trgovine, te da bi u nekom trenutku mogao biti objavljen.
Pročitajte još:EKSKLUZIVA: LJupka Stević i Snup Dog – delić nove pesme! (VIDEO)Zbog ove tuče je Goga izbačena sa „Farme“ (VIDEO)
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA