Najnovije

ZMAJ OČAJAN: Što sam se ženio ako onu stvar neću videti

Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, izvisio je prve bračne noći jer, kako se požalio ostalim učesnicima „Parova“, s novopečenom mladom nije imao seksualni odnos.
Zmaj u naletu: (foto: Tv Hepi)

Zmaj u naletu: (foto: Tv Hepi)

Bosanski šoumen spopadao je svoju nevestu u krevetu laskajući joj, dok je ona pokušavala da ga odbije pod izgovorom da ima ženskih problema. "Lepa si, ajde da ti pokažem sve, da nam bude lepo - molio je Vesnu pobednik „Maldiva“, a pevačica je počela da viče na njega: "Hoćeš li prestati da se ponašaš kao drvoseča? Ova TV ti je dala mogućnost da budeš gospodin, a ti samo o jednoj stvari pričaš!" Grahovac je nastavio da kuka. "Što sam se ženio ako onu stvar neću videti? Zbog toga sam se ženio!", urlao je Zmaj, pa je mlada pokušala da ga umiri. "Znaš li ti da ove noći za mnom plače 25 muškaraca? U ciklusu sam", tešila je Rivasova Zmaja, objašnjavajući mu koliko je on u prednosti. Međutim, njemu ništa od toga nije bilo za utehu. "Ama, ženska glavo, ja hoću pi.ke! Razumeš!" To je iznerviralo Vesnu, pa je iskočila iz kreveta kao oparena: "Neću s tobom da spavam, ne umeš da se ponašaš. Meni treba gospodin, a ne divljak i sirovina. Lepo sam ušila sve, da bude kako treba, da pukne. Kad ne umeš da se ponašaš, onda nema seksa." Zmaj je bio nervozan, otišao je u drugu sobu, a mlada je prve bračne noći spavala sama. Mladoženja je, inače, molio produkciju da snimi seks kako bi narodu pokazao kako je on dobar u krevetu.
Pročitajte još:IZNERVIRAO SE: Kristijan u afektu otkrio kako je odlučeno da se ubije Knele!OSRAMOĆENI OTAC TAMARE ĐURIĆ: Mnogo me je sramota, plačem i pijem lekove za smirenje!
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA