Najnovije

KONAČNO PRIZNAO VEZU SA TRANSEKSUALCEM Lepomir: Izlazio sam sa Natašom Mazom, ona je vrh riba!

Bodibilder i učesnik "Farme" se oglasio povodom afere sa poznatom transeksualkom. Lepomir Bakić je u rijalitiju pred farmerima priznao da voli transvestite, kao i da su mi interesantni.
Lepomir (Foto: Printskrin)

Lepomir (Foto: Printskrin)

Pred njegov ulazak na "Farmu", u medijima su se pojavile spekulacije da je Bakić zbog afere sa transrodnim osobama dobio otkaz u policiji, a nedavno je i Nataša Maza izjavila kako joj se bodibilder nabacivao, pokušavajući da je odvede u krevet. Lepomir je končano progovorio o svojoj sklonosti ka transrodnim osobama, a priznao je i da se družio sa Natašom. "Natašu Mazu sam upoznao preko nekih prijatelja. Ona je stvarno vrh riba. Mislim da je ona jedina koja je promenila pol u našoj zemlji. Priznala mi je da se je.e za lovu preko. Bilo mi je super što je priznala da je trandža i baš sam je zbog toga zgotivio. Mi smo posle odlazili na piće, u teretanu, u bioskop. Inače, ja volim takve ljude, interesantni su mi. Imaju telo žene, a muški mozak", rekao je Bakić pred učesnicima. Podsetimo Nataša je rođena kao muškarac Nebojša Kornesko, a pre 8 godina je odlučila da promeni pol i postane žensko. Ona putem je Fejsbuk profila objavila da je nakon izjave o Lepomiru, dobila pretnje od PR-a i da će verovatno da od svega toga sastavi tužbu.
Pročitajte još:RIJALITI MEDICINA: Stefani, jesi stavljala lek u pič*u!? (VIDEO)Tamara Đurić varala dečka s generalom policije Simićem
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA