Najnovije

Pajtić udara kontru Borkovom manifestu

Iako već mesecima ljulja brod demokrata, potpredsednik Borislav Stefanović neće biti smenjen sa partijskih funkcija niti isključen iz stranke, poručuje, za "Novosti", lider DS Bojan Pajtić.
Bojan Pajtić (Foto: DS / Arhiva vojvodina.gov.rs)

Bojan Pajtić (Foto: DS / Arhiva vojvodina.gov.rs)

Upitan da se odredi prema Stefanovićevom manifestu, u kojem on oštro kritikuje dosadašnju politiku stranke i traži da ona prizna svoje greške i napravi otklon od pojedinih ljudi, Pajtić kaže: - Osim njegovog predloga stranačkog programa, stigle su i inicijative Zorana Lutovca i naše vlade u senci, a očekujem da ih bude i još. Predložiću i ja neki dokument. Svi će biti razmatrani i ni o kakvim stranačkim sankcijama prema bilo kome se ne razmišlja. Lider demokrata objašnjava da će u svom predlogu programa stranke insistirati da DS zauzme kurs levog centra i dosledno se bori za principe socijalne pravde u, kako kaže, "osiromašenoj zemlji u kojoj Vlada smanjuje plate i penzije, zabranjuje povećanje minimalne cene rada, a troškovi života rastu u nebesa". Stefanović kaže da od svojih ideja ne odustaje i da će javnosti uskoro predstaviti i stranački program: - Ovo je poslednja prilika da se Demoktarska stranka osvesti i promeni. U suprotnom, preti joj sudbina da postane muzejska partija.
Pročitajte još:Vučić: Nastavljamo prihvat migranata, ne znam zašto je to Zagrebu problemDa li Vučić zaista „nervira“ Ruse?
Izvor: Večernje Novosti  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA