Najnovije

ŽENU JE UGRIZAO POSKOK: Ona se snašla na najbolji mogući način!

Radicu Mitrić iz sela Rača ugrizao je poskok, a onda je ona uradila nešto što bi se retko ko setio da u takvoj situaciji učini.
Poskok (foto: Jutjub)

Poskok (foto: Jutjub)

Radica je nakon ujeda utrčala u Hitnu službu, s kantom u ruci. A u kanti je bio - baš taj poskok! Malo ga ošamutila, čisto da bude miran u kanti. - Stavila sam je u jednu koficu koja mi je bila pri ruci i odmah sam pozvala rođaku i doneli smo je jer sam mislila da je potrebno da je vide zbog seruma koji trebaju da mi daju - kaže Radica. Ovo je čist primer prisebnosti i kako se ne treba bojati zmija, objavljuju beogradski mediji. - Pokazala je zmiju lekaru koji ju je primio. to je bio poskok - rekla je Nena Vučković, načelnica hitne službe Doma zdravlja u Kuršumliji. Nesreća koju je Radica doživela nije je omela da o svemu trezveno razmišlja. – Sa farmerki sam skinula kaiš, podvezala sam odmah nogu i krenula u Hitnu pomoć - objasnila je Radica, a dr Vučković dodala da su veoma retki slučajevi da pacijenti budu ovako prisebni nakon ujede zmije.
Pročitajte još:SAZNAO JE DA GA DEVOJKA VARA: Osvetio joj se tako da će pamtiti dok je živa (VIDEO)OVO JE JEZIVA INFORMACIJA: Prepolovljen broj morskih životinja
Izvor: alo.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA