Najnovije

U "Farmu" ušla transseksualka Nataša Maza, Lepomir prestravljen! (FOTO)

Na imanje u Lisoviću, usled velike “tradicionalne” žurke na “Farmi“, pored DŽeja, ušla je i transseksualka Nataša Maza, sa kojom je policajac Lepomir Bakić navodno imao aferu.
Kao da je video duha (Foto: TV Pink)

Kao da je video duha (Foto: TV Pink)

Lepomir je ovih dana govorio da želi da izađe iz rijalitija, a produkcija mu je umesto toga priredila veliko iznenađenje – Natašu Mazu! Učesnik rijalitija se prvo izolovao u sobu, a zatim su oboje tvrdili da se ne poznaju i da samo postoji prepiska na Fejsbuku, iako je Nataša kada je ušla rekla Lepomiru: - Ćao, ja sam ovde samo zbog tebe. Bakić je zatim besan izašao sa Natašom napolje, a ova mu je objašnjavala kako je celu priču da su bili zajedno zapravo plasirao njegov menadžer, navodno “najbolji drug Atine Ferari”. Lepomir je uporno objašnjavao da Natašu nikada nije video, da su se samo dopisivali na Fejsbuku, i da je spreman da ide na poligraf, a potom se povukla i priča o pokretanju tužbe. - Jel ima neko dokaz? Ja tvoje ime nisam pomenuo u ovom rijalitiju, ja tebe ne poznajem! – vikao je uzrujani Lepomir. – Ja nisam transvestit, ja sam udata žena, imam muža - govorila je transseksualka, a Maja Nikolić je ubeđivala policajca kako Maza nije kriva, jer je rekla da ga ne poznaje. – Šta je loše u tome što sam ja rekao da ti izgledaš lepo? Šta je loše ako odem s tobom na kafu? – vikao je Lepomir. Nije odustajao od poligrafa i rečenice da ne poznaje Natašu, što je na kraju i ona sama potvrdila.
Pročitajte još:PALI SU ČESI, PALE SU I GAĆICE: Nataša Šavija ispunila obećanje i skinula se pred kamerama zbog pobede košarkaša! (VIDEO 18+)TATI SAM SVE OPROSTIO: Emotivna ispovest Kristijanovog sina!
Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA