Najnovije

Trebao da uđe na Farmu ali su noć pre ulaska pucali na njega

Estradni menadžer Bata Paligorić trebalo je u četvrtak veče da uđe u najpoznatije imanje u Lisovićima ali mu se desilo nešto što nije ni sanjao. Naime, na Batu je veče pred ulazak u šou pucano dok je bio sa prijateljima u restoranu.
Bata Paligorić (Foto: Promo)

Bata Paligorić (Foto: Promo)

Na menadžera je pucano kada je napadač koji je na sebi nosio fantomku istrčao iz kola sa zatamljenim staklima. "Bata je večerao sa prijateljem u bašti. U jednom momentu ispred restorana se zaustavio automobil iz kojeg je izašao napadač, koji je pucao u njega. Ostali gosti su se sakrili ispod stolova", rekao je jedan od očevidaca ovog nemilog događaja. Bata je hitno prevežen u Urgentni centar gde su mu ustanovili tri prostrelne rane na nozi zbog čega je hitno operisan. Život mi se srušio, molim vas da me razumete. Ne bih da komentarišem iz razumljivih razloga. Dobro se osećam", rekao je kratko Paligorić. Proslavljeni menadžer navodno nije bio meta već čovek koji je trebao to veče da bude u istom restoranu, a fizički jako podseća na Batu.
Pročitajte još:Idiotizam nema granice (VIDEO)TOTALNI HAOS: Pomahnitala Maja polila Staniju kafom, pa onda i vodom, starleta poludela! (VIDEO)
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA