Najnovije

Kristijan i Stanija ugovorili seks na Farmi!

Budući da ga Stanija spopada već danima na “Farmi”, bilo je samo pitanje vremena kada će se stvari zakuvati između starlete i Kristijana, a sada su njih dvoje već stigli do priče o seksu.
Ugovorili seks? (Foto: Jutjub)

Ugovorili seks? (Foto: Jutjub)

"Svima ćemo sad da im udarimo kontru, pošto pojedincima toliko smetamo. Stanija, na tebe su sve žene ovde, uključujući Tamaru, Jelenu i Maju, ljubomorne. Znam šta ćemo. Ti ćeš da legneš i da staviš peškir na sebe. Pokrićemo te da se ništa ne vidi. Ja ću da legnem preko tebe i onda će da bude rke-koke", rekao je Kristijan a onda je detaljno objasnio svoj pakleni plan. "Možemo da navedemo Zoricu i Alija da nas gledaju, pa da ostalima prenesu da smo imali seks. Nek ih pozovu da i oni provire i pogledaju. Crćiće od muke", ispričao je Golubović a Stanija je bila oduševljena njegovom idejom. Nakon toga je Kristijan dodao da bi idealno bilo kada bi kameru prekrili čaršavom, ali mu je starleta objasnila da je to zabranjeno. "Još kada bismo to mogli, svi bi pričali da smo imali seks i da smo zato prekrili kamere. To bi tek bio puni pogodak. Jer, zašto bismo inače prekrili kameru", zaključio je Golubović.
Pročitajte još:BIVŠA KRISTIJANOVA DEVOJKA: On je gospodin i kavaljerZGROZIO FARMERE: Kristijan ispričao sve detalje o seksu Jelene i Ace (VIDEO)
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA