Najnovije

DA SE SRCE STEGNE: Pre 73 godine zakleo se ovoj ženi na večnu ljubav. Sada se oprašta od nje (VIDEO)

Kada su pre 73 godine Hauard i Lora stali pred oltarom i jedno drugom obećali da će se voleti zauvek - to su zaista i mislili...
LJubav (Foto: Jutjub)

LJubav (Foto: Jutjub)

Na snimku, koji je ranije ovog meseca na Fejsbuk postavio Erin Solari, vidi se njegov 92-godišnji deka Hauard kako svojoj ženi peva "You’ll Never Know" - popularnu ljubavnu pesmu iz 40-ih godina prošlog veka. - Lora (baka) je hospitalizovana kako bi u miru provela svoje poslednje dane. Ja sam imao sreće da budem svedok tom velikom ljubavnom, ali i srceparajućem trenutku između njih dvoje. Hauard joj je otpevao njihovu omiljenu ljubavnu pesmu, istu onu koju joj je pevao kada je odlazio da se bori u Drugom svetskom ratu - napisao je njihov unuk na svom Fejsbuk profilu. Erin je takođe opisao i trenutak kada se Lora, koja je inače ostala bez vida, "duboko zagleda u oči svoga muža" dok joj je pevao njihovu pesmu. Par je u braku pune 73 godine.
Pročitajte još:LJUDI SU JOŠ PRIMITIVNI: Vanzemaljci nas zovu, a mi ih ne čujemoSVE ZA LJUBAV: Evo šta je uradio ovaj Beograđanin da bi pokazao svojoj bivšoj koliko je voli!
Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA