Najnovije

Obradović: Vučić je ranije podnosio krivične prijave protiv Cvetkovića, a sada... (VIDEO)

BEOGRAD - Srpski pokret Dveri, Demokratska stranka Srbije, i grupa patriotskih intelektualaca u subotu 26. septembra u 12 časova na platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu organizovaće protest „Stop rasprodaji Srbije“ protiv najavljene prodaje Telekoma i ekonomske politike Vlade Srbije.
Boško Obradović (Foto: JuTjub)

Boško Obradović (Foto: JuTjub)

Tim povodom je napravljena konferencija za medije, a obratili su se javnosti Boško Obradović, predsednik Srpskog pokreta Dveri, Sanda Rašković Ivić, predsednica DSS-a i Đorđe Vukadinović, uticajni politički analitičar. Obradović je rekao da je Srpska napredna stranka najveća politička prevara u novijoj političkoj istoriji Srbije. „SNS je obećavao zapošljavanje, a dobili smo manje plate i penzije. Obećali su nižu cene struje, a ona je poskupela. Žestoko su se protivili prodaji Telekoma, podnosili i krivične prijave protiv tadašnjeg premijera Mirka Cvetkovića, a danas ga oni prodaju“, rekao je Obradović. Prvi čovek Dveri je pozvao sve nezadovoljne građane da dođu na protest u subotu, jer on označava početak stvaranja socio-ekonomskog pokreta protiv pogubne vlasti. „Moramo zaustaviti dalju rasprodaju Srbije, prodaju poljoprivrednog zemljišta i prirodnih resursa. Vreme je za promenu vlasti, ali nije dovoljno samo smeniti Vučića, potrebno je promeniti državnu politiku. “, zaključio je Obradović. Pogledajte šta je sve rekao Obradović:
Pročitajte još:TEŠKE OPTUŽBE: Radikali tvrde da Ustavni sud radi za VučićaLAZANSKI: „Lepi Zoki” koristi izbegličku krizu i Srbiju za predizbornu kampanju
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA