Najnovije

Ceca pravi prvi koncert u Moskvi

BEOGRAD - Nakon poslednjeg koncerta kojim je oduševila ceo Zlatibor, ali i šire, folk diva će zapevati uskoro u Rusiji, piše “Blic”.
Ceca (Foto: JuTjub)

Ceca (Foto: JuTjub)

Pošto je Srbiju ove godine obradovala nekoliko puta nezaboravnim koncertima, naša folk zvezda rešila je da konačno prodrma i Moskvu. Koncert koji je zakazan za 24. novembar, a u organizaciji Rake Marića, biće održan u jednoj od najvećih moskovskih diskoteka “Jotaspejs”, koja je opremljena najsavremenijom tehnikom i muzičkim uređajima. Kako “Blic” još saznaje, samo parter ovog kluba može da primi 3.500 ljudi, dok u VIP lože može da se smesti 240. O tome da je Ceca i u Moskvi izuzetno tražena i popularna, govore i cene ulaznica. Za parter će svako ko bude želo da isprati Cecin koncert morati da odvoji 23 evra, dok će oni koji budu želeli Cecu da slušaju iz luksuznog VIP-a morati da odvoje i više. Cene karata za VIP u ovom klubu kreću se od 53 do 120 evra.
Pročitajte još:STRIPTIZETA LILI RAZOTKRILA FARMERE: Evo ko ima najveći ponos u Lisoviću! (VIDEO)ONE SU PRIZNALE: Seks u troje – uslovi pod kojim ga žele!
Iѕvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA