Najnovije

HAOS U ODESI: Desni sektor zarobio političare iz Grčke

ODESA - Pripadnici Desnog sektora su zarobili grupu grčkih državljana u jednoj od gradskih kafana u Odesi, prenela je agencija RIA Novosti.
Desni sektor (Foto: Jutjub)

Desni sektor (Foto: Jutjub)

Naime, grupa grčkih državljana je sastavljena od nekoliko političara i jednog grčkog novinara koji su došli u Odesu kako bi razgovarali o saradnji u oblasti Crnog mora. Kako navodi agencija Novorossia, delegacija iz Grčke je došla u Odesu da razgovara sa predstavnicima nacionalnih manjina o potencijalima saradnje u oblasti Crnog mora. Među njima su bivši zamenik ministra odbrane Kostas Isihos, bivša zamenica ministra ekonomije, Nadja Valavani, grčki političar Vasilis Hadzilambru i novinar Aris Hadzistefanu. U kafani su pripadnici Desnog sektora sa maskama na glavama i ukrajinskim zastavama. Nije poznato da li je reagovala ukrajinska vlast. Podsećamo, tenzije između Desnog sektora i zvaničnih vlasti u Kijevu su iz dana u dan sve veće, a bilo je zabeleženo i nekoliko oružanih sukoba.
Pročitajte još:Da li je Vladimiru Putinu u NJujorku pretila opasnost?POTVRĐENO: Amerikanci dostavili Ukrajincima smrtonosno oružje
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA