Najnovije

Stefanović: U toku je opsežna akcija rušenja Vučića!

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da ni MUP ni BIA nikada nisu prisluškivali telefone premijera Vojvodine Bojana Pajtića i Lidije Udovički.
Nebojša Stefanović (Foto: JuTjub)

Nebojša Stefanović (Foto: JuTjub)

Stefanović je na konferenciji za novinare sa direktorom BIA Aleksandrom Đorđevićem rekao da je dokaz tome između ostalog i papir o prisluškivanju koji se pojavio na sajtu Telepromtera, a koji ni malo ne liči na dokumente iz te dve službe. On je dodao da je zajedno sa Đorđevićem spreman da odgovara ako se pruži ijedna trunka dokaza da su MUP ili BIA učestvoavli u presretanju komunikacije Pajtića i Udovički. Stefanović je rekao da je premijera upozorio na pokušaj destabilizacije zemlje i da mu je stoga i tražio raspisivanje vanrednih parlamentranih izbora. Stefanović je je rekao da MUP i BIA nikada nisu prisluškivali telefone premijera Pajtića i Lidije Udovički i istakao da će se te stvari, ali i druge, detaljno ispitati, da je Pajtić recimo imao obavezu da prihjavi krivično delo ako je imao o njemu saznanja... On je dodao da postoje koferi dokumenata o prisluškivanju lidera SNS Aleksandra Vučića, koje je posebno u periodu od 2008. do 2012. godine sprovodio režim Demokratske stranke. „Mogu da kažem ono što sam videlo svojim očima, a lično sam video kofere dokumete prerisluškivanju Aleksandra Vučića naročito u periodu od 2008. do 2012. godine. Ne znam hoće li Vučić o tome lično govoriti jer nije želeo da se to objavljuje, ali očekujem da javnost narednih dana bude upoznata sa tim”, rekao je Stefanović. Prema njegovim rečima, to je bilo brutalno kršenje svih Vučićevih prava, koje je režim DS je godinama sprovodio prisluškujući telefonske komunikacije Vučića, uključujući i oni privatne prirode, sa svojom decom.
Pročitajte još:Pajtić: Prisluškuju me (VIDEO)Beda od pobeda
„U toku je opsežna akcija rušenja Vučića, očigledno da nekim ljudima ne odgovara zato što se Srbija podiže. Ne mogu da ga pobede na izborima jer ga narod podržava, niti u posvećenosti poslu i broju radnih sati, jer to vreme radije provode na moru, ostaje da se obračunaju sa njim lažima”, rekao je Stefanović. Mi ćemo na te laži svakodnevno odgovrati i nećemo dozvoliti da se lažima ruši čovek, koji je mnogo učinio i čini za Srbiju, naglasio je Stefanović. On je dodao i da je očigledno da Pajtić i drugi polaze od sebe jer Aleksandra Vučića novac ne interesuje, čak uopšte, ni kao pojam. „To mu priznaje čak i Šešelj koji ga mrzi ali ga poznaje jer su radili zajedno 15 godina”, dodao je Stefanović. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA