Najnovije

NIJE IM DUGO TREBALO: Pao prvi seks u "Velikom bratu" (VIDEO)

Žestoko je počela nova sezona “Velikog Brata“, a velike količine alkohola na uvodnoj žurci doprinele su da se strasti u rijalitiju vrlo brzo rasplamsaju.
Pao prvi seks u Velikom bratu (Foto: Jutjub)

Pao prvi seks u Velikom bratu (Foto: Jutjub)

Odmah po ulasku u kuću zbližili su se Stefani Banić (21), koja se predstavila kao jedina splitska vampirica, i Sarajlija Ervin Mujaković (23) koga smo na početku, između ostalog, zapamtili i po tome što je rekao da ne zna kako će izdržati bez mame. Izgleda da se, ipak, dobro snašao. Prvo se sa Stefani mazio pod čaršavom, da bi zatim izašli iz spavaće sobe. Čim su se vratili, pijana vampirica ga je spopala, uprkos njegovoj nameri da spava. Nije to, međutim, obeshrabrilo Dalmatinku, pa su njih dvoje započeli “akciju” otkriveni, da bi se, zatim, pokrili. Ostali ukućani su, za to vreme, bili u dnevnoj sobi, a braća Vasić su sve posmatrala preko televizora. Pogledajte vrelu akciju u krevetu:
Pročitajte još:KRISTIJAN SE POSVAĐAO SA MAJOM: Ti kad bi videla gde sam debeo zaboravila bi sve, šizofreničarkoTUČA U „PAROVIMA“: Pogledajte kako je hrvatska pevačica razbila nos Crnogorcu (VIDEO)
Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA