Najnovije

BIĆE FRKE: Lepomir krenuo u obračun sa Kristijanom!

Jedan od najpopularnijih učesnika Farme, bodibilder Lepomir Bakić u rijalitiju je kovao plan kako da razotkrije Kristijana Golubovića, te je izneo tvrdnje da zna sa kim je on proveo dve godine u zatvoru.
Pazi šta pričaš: Lepomir Bakić (Foto: Jutjub)

Pazi šta pričaš: Lepomir Bakić (Foto: Jutjub)

Lepomir je Maji Nikolić pričao kako je Kristijan reagovao kada mu je pomenuo cimera, ističući da je od straha samo ćutao. – Je l‘ se sećaš kad sam ga juče pitao da li zna ko je Milan Lukić i da li je ležao sa njim dve godine u zatvoru. On je samo ćutao, nije ni reč progovorio, a ja ću tek da mu kažem šta znam. Sledeći put ću mu reći: “U Zabeli pričaju da si veliki akademik i književnik, napisao si tri knjige“. Bakić je nastavio: – Znaš kako će da se napumpa, a onda ću da mu kažem: “Napisao si tri dela”. Prvi deo “Ja”, drugi deo “Ja plus” i treći “Ja plus ja” – rekao je, očigledno aludirajući na to da se Golubović plaši Lukića, nekadašnjeg vođe formacije “Beli orlovi”. Kada je Lepomir Maji objasnio kako će da provocira Kristijana, razgovoru se priključila Gabrijela Pejčev. – Mogla bih ja da ga isprovociram da me napadne, pa da vidimo kako će da se ponaša – rekla je seksi Bugarka. Lepomir se nadovezao: – Raskrinkaću ga ja kakav je prema ženama, pa da vidimo njegove fazone “ljubim ruke” i tako to – zaključio je Bakić. Maja je, ipak, posavetovala Gabi da bude fina prema Goluboviću: – Ne zameraj se ti njemu i šta god kaže, ti iskuliraj. Ne može ti on ovde ništa, on se samo folira, ali bolje budi fina – zaključila je Nikolićeva.
Pročitajte još:HRVATICA ŽELI SEKS NA MARAKANI: Zvezda „Parova“ otkrila svoju najveću željuCRNOGORAC, UČESNIK VELIKOG BRATA NE ZNA DA ČITA: Završio samo 4 razreda osnovne škole (VIDEO)ISPUNILI OBEĆANJE: Stefani i Ervin ponovo u akciji! (VIDEO 18+)
Izvor: telegraf.rs/Alo  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA