Najnovije

Ivica Dačić: Pucaju na mene istim metkom

U to vreme Radulović nije bio u beloj knjizi organizovanog kriminala, a krivična prijava je podignuta tek 5. februara 2011. godine. Zašto se sve čuvalo i pripremalo za zloupotrebu i ucenjivanje, pita se bivši ministar policije.
Dačić (Foto: consilium.europa.eu)

Dačić (Foto: consilium.europa.eu)

Ovde nema ničeg novog, ovo je sve već viđeno i sto puta se puca na mene istim metkom, izjavio je Ivica Dačić povodom objavljivanja tajnih snimaka do kojih su došli novinari Mreže za istraživanje kriminala i korupcije o susretima Rodoljuba Radulovića sa nekadašnjim čelnim ljudima srpske policije.
"Ovde nije reč o tajnom sastanku već tajnom snimanju. Umesto da štite i kontraobaveštajno pokrivaju ministra MUP-a, zamenika premijera i člana Saveta za nacionalnu bedbednosti, oni ga tajno snimaju. I ne obaveštavaju me da je on sumnjiva ličnost, a kelnera izbacuju jer ne prolazi bezbednosnu proveru. U to vreme on nije bio u beloj knjizi organizovanog kriminala, a krivična prijava je podignuta tek 5. februara 2011 godine. Zašto se sve čuvalo i pripremalo, za zloupotrebu i ucenjivanje?! Ako si sa mnom, onda si dobar, ako nisi onda ćeš biti meta napada. Ovde nema ničeg novog, ovo je sve vec viđeno i sto puta se puca na mene istim metkom. Sve ovo ima i policija i BIA i tužilaštvo, a cilj je sada, što su i najavili, da padne Vučićeva vlada. Još jedan promašaj", izjavio je Dačić.
Snimci na kojima se vide bivši ministar policije Ivica Dačić, njegov šef kabineta Branko Lazarević, državni sekretar Vanja Vukić kao i Ivica Tončev u društvu Radulovića nastali su tokom 2008. i 2009. godine.
Pročitajte još:
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA