Najnovije

Evo zbog čega se Putin izvinjavao Merkelovoj!

MOSKVA- Ruski predsednik Vladimir Putin priznao je da je jednom prilikom morao da se izvini nemačkoj kancelarki Angeli Merkel za koju je rekao da je veoma iskrena osoba prema kojoj se odnosi s poštovanjem.
Merkelova se uplašila Koni (Foto: kremlin.ru)

Merkelova se uplašila Koni (Foto: kremlin.ru)

Putin je, u intervjuu za nemački "Bild", rekao da se sve odigralo 2007. godine kada je na jedan od bilateralnih sastanaka sa Angelom Merkel poveo i svog psa Koni. Ispostavilo se, međutim, da se nemačka kancelarka plaši pasa. Putin kaže da u to vreme nije znao za to. "Ništa nisam znao o tome. Naprotiv, želeo sam da učinim nešto prijatno kada sam je upoznao sa mojim psom. Posle sam, međutim, sve objasnio i izvinio se", rekao je Putin, prenela je agencija Tas. Ruska agencija je podsetila da su neki mediji u to vreme izvestili da Putin nije imao nameru da zastraši Merkelovu. Putin je kazao da je ubeđen da je nemačka kancelarka iskrena osoba koja ima viziju za rešavanje raznih problema, uključujući i sukob u Ukrajini. "Verujem da je nivo poverenja između nas veoma visok", naveo je Putin. Više o Putinovom psu Koni, možete pročitati OVDE.
Pročitajte još:TOKOM NAPADA NA „ŠARLI EBDO“: Masakr u jevrejskoj radnji počinjen „Zastavinim“ oružjem!UDAR PO DŽEPU: Uništen „trezor“ ID, a u njemu…TOTALNA OFANZIVA: Zanemećete kad vidite koliko je gradova oslobođeno u Siriji od decembra
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA