Najnovije

BORKO PROZIVA OPOZICIJU: Vi ste "potrošeni lideri"!

BEOGRAD - Borislav Borko Stefanović, lider novoosnovanog pokreta Levica Srbije, poručio je putem Tvitera da je opozicija slaba i bezidejna.
Borko Stefanović (Foto: JuTjub)

Borko Stefanović (Foto: JuTjub)

"Opozicija ne valja." - piše Stefanović na Tviteru, ali se tu nezaustavlja nego ističe da su u opoziciji "potrošeni lideri". "Ne valja opozicija: Bezidejna i slaba, sa potrošenim liderima." - piše Stefanović. "Glupo što ima toliko stranaka. Ujedinite se u bezidejnu i potrošenu opet." - poručuje Stefanović, očigledno prozivajući svoje donedavne saradnike i kolege iz Demokratske stranke. Podsećamo, DS je pozvao u više navrata na ujedinjenje opozicije u cilju svrgavanja, kako kažu, režima SNS-a. Stefanović je inače najavio da će uskoro predstaviti tim Levice Srbije koji se sastoji od preko 30 mladih stručnjaka, ističući da je do sada osnovano 58 odbora širom Srbije.
Pročitajte još:EVROPO, UBIJ SE: Deset policajaca napalo migranta – pogledajte šta se desilo! (VIDEO)Stanje nacijePANIKA ZBOG POVRATKA ŠEŠELJA U PARLAMENT: Dačiću se ne sviđa ideja vanrednih izbora!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA