Najnovije

BITI ILI NE BITI: Sutra pada odluka naprednjaka

BEOGRAD - Srpska napredna stranka održaće sutra sednicu Glavnog odbora na kojoj će, prema najavama iz stranke, biti reči i o eventualnom raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora.
Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

Iz SNS je najavljeno da će predsednik stranke i premijer Aleksandar Vučić zatražiti od većine članova Glavnog odbora da u periodu i pre Skupštine SNS, zakazane za 13. februar, ima pravo da donese odluku o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora. Vučić je 14. januara rekao da su vanredni parlamentarni izbori moguća opcija, da će odluku doneti uz konsultacije sa predsednikom države i članovima GO, ali da se neće rukovoditi stranačkim ineresima. On je rekao i da su vanredni izbori bolja opcija od veće rekonstrukcije, koju bi želeo da sprovede, a kao jedini razlog protiv održavanja opštih izbora naveo je da bi možda na kratko prekinuli reforme. Potpredsednik SNS Nebojša Stefanović rekao je da je sednica Glavnog odbora stranke zakazana u cilju pripreme skupštine partije, ali nije isključio mogućnost da se razgovara i o eventualnom raspisivanju vanrednih parlamentarnim izborima. Kako je saopšteno iz SNS, članovima će se na početku obratiti predsednik stranke i taj deo sednice će biti otvoren za javnost, a posle toga sednica će biti zatvorena. Po završetku sednice, predviđene su izjave za medije.
Pročitajte još:SRS: Šešelj uništio novinarku B92! (VIDEO)SPISAK PLAĆENIH IZ INOSTRANSTVA: NVO besne na najstariji list na Balkanu
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA