Najnovije

Ruske vazdušne snage ubile 60 džihadista u Siriji

Ruske vazdušne snage ubile su 60 pripadnika ekstremističke organizacije Islamska država u istočnoj sirijskoj provinciji Deir ez-Zor, saopštilo je danas rusko Ministarstvo odbrane, javio je ruski portal RT.
Konašenkov (Foto: Ministarstvo odbrane Rusije)

Konašenkov (Foto: Ministarstvo odbrane Rusije)

Ruski bombarderi Su-34 napali su uporišta terororista u blizini sela Bagilije, u provinciji Dei ez-Zor, gde su pripadnici ID nedavno ubili 300 civila, izjavio je portparol ruskog Ministarsva odbrane Igor Konašenkov. On je rekao da su ruski vojni avioni izveli 157 borbenih letova tokom poslednja četiri dana, uništivši 579 terorističkih meta. Tokom poslednja četiri dana avioni ruske avio grupe u Siriji izveli su 157 letova gađajući 579 objekata terorističke infrastrukture u provincijama Alepo, Deir ez-Zor, Homs, Hama, Raka i Latakija, rekao je Konašenkov, preneo je Tas. Bombarderi Su-34 izveli su vazdušne napade na uporišta ekstremističke organizacije Islamska država na višim tačkama u blizini Kabaklije, u provinciji Latakija, rekao je Konašenkov. U napadima su uništena četiri terenska vozila SUV u kojima su se nalazili mitraljezi velikog kalibra i oko 20 naružanih pripadnika ID.
Pročitajte još:Fox News: Neka sporna pisma Klintonove bila sa podacima o tajnim obaveštajnim programimaIZRAELCI U PANICI: Rusi će džihadiste oterati prema Izraelu!Teroristi hteli da od aviona pobegnu tenkom: Rus im priredio sahranu u plamenu (VIDEO)
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA