Najnovije

VULINOVI ODGOVORILI BALŠI: Veličali ste most na Adi, a smeta vam Beograd na vodi!

BEOGRAD - Pokret socijalista saopštio je danas da su DS i njen poslanik Balša Božović, koji je predložio ukidanje leks specijalisa o projektu "Beograd na vodi", dosledni u zalaganju protiv interesa građana Srbije.
Vulin - prvi među socijalistima (Foto: Jutjub)

Vulin - prvi među socijalistima (Foto: Jutjub)

Reagujući na Božovićev predlog, Pokret socijalista navodi da je DS do juče ubeđivala da je 600 miliona evra potrošenih na gradnju Mosta na Adi najviši razvojni prioritet Beograda, a da danas "galame i prete" da milijarde evra stranih ulagača u projekat "Beograd na vodi" predstavljaju opasnost za glavni grad. "Svaka čast gospodo demokrate na doslednosti i zalaganju za 'borbu' protiv korupcije i krimunala. Vojvodina već 15 godina vapi za tom borbom i vrlo brzo će doći dan kada će ona zaista i odpočeti i kada će mnogi koji su opljačkali građane naše severne pokrajine završiti u zatvoru. Ovo nije pretnja, ovo je obećanje", piše u saopštenju Pokreta socijalista.
Pročitajte još:TADIĆEVIMA SMETA OSVEŠTAVANJE VODE: To je malograđanština i palanački mentalitet!RADETA: Haška priča je za Šešelja završena, on se tamo neće vraćati
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA