Najnovije

ĐURIĆ PROTIV TAHIRIJEVE: Izbori (ne)će biti na Kosmetu!?

BEOGRAD - Vanredni parlamentarni izbori biće sprovedeni na čitavoj teritoriji zemlje, izjavio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić, reagujući na izjavu Edite Tahiri, kosovske ministarke za dijalog sa Srbijom, da ti izbori neće biti sprovedeni na Kosovu i Metohiji.
Đurić (Foto: JuTjub)

Đurić (Foto: JuTjub)

Đurić je kazao da će o načinu njihovog održavanja odlučiti Republička izborna komisija kada za to dođe vreme i da očekuje da će izbori biti sprovedeni na čitavoj teritoriji zemlje. „Do sada nije bilo problema i prethodnih godina smo ih organizovali. Razgovaraćemo o tome kada za to dođe vreme“, rekao je Đurić novinarima u Beogradu. Tahirijeva je najavu srpskih zvaničnika da će izbori biti održani i na Kosovu i Metohiji nazvala „propagandom koja se neće ostvariti“. Srbija je uz podršku OEBS–a 2014. godine otvorila 10 biračkih mesta na Kosovu i Metohiji i na njima je pravo glasa imalo 107.958 građana Srbije.
Pročitajte još:SKANDAL U CIRIHU: Kod Kerija i Lavrova stavili srpsku zastavu! (VIDEO)EVROPSKI KALIFAT KOSOVO: EU daje Šiptarima SSP i bezvizni režim
Izvor: rs.sputniknews.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA