Najnovije

Zanimljiv trik - kako odlediti zaleđenu bravu na automobilu (VIDEO)

Zima je odavno stigla, a vozači znaju da sa niskim temperaturama dolazi i zaleđivanje brave koje može da ih dovede do "nervnog sloma" kada ujutru žure na posao. Srećom, postoji veoma jednostavno rešenje.
Ilustracija (Foto: Jutjub)

Ilustracija (Foto: Jutjub)

Sledeći put kada vas ujutru dočeka zaleđena brava, umesto da lomite ključ i prste pokušavajući da je razmrdate, jednostavno na ključ nanesite malo sredstva za suvo pranje ruku. Reč je o onim malim bočicama gela koje bi trebalo uvek da nosimo sa sobom i čistimo ruke kada nismo u mogućnosti da ih operemo. Sve što treba da uradite jeste da stavite malo gela direktno na ključ, a onda ključ stavite u bravu i ostavite ga tako par sekundi. Alkohol u gelu će rastopiti led i brava će se polako otključati. Ako, međutim, nemate gel kod sebe, možete običnim upaljačem par sekundi da grejete metalni deo ključa - vreli metal odlediće bravu. U prilogu možete pogledati i video: www.youtube.com/watch
Pročitajte još:NESI POSTOJI? Otkriven rov u koji može da stane cela porodica čudovišta (VIDEO)PLANETA DEVET: Otkrivena još jedna planeta Sunčevog sistema!?NOVA TEORIJA ZAVERE: Na Marsu viđeni medved i njegovo mladunče (VIDEO)
Izvor: B 92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA