Najnovije

Obradović: Nema razlike između "naprednjaka" i "demokrata"

BEOGRAD - SNS jasno oseća da jedino patriotski blok Dveri-DSS može da ugrozi njihovu vlast nakon nastupajućih vanrednih republičkih izbora. Tako je u jučerašnjoj izjavi aktuelni predsednik Vlade Srbije u ostavci Aleksandar Vučić pokušao da Dveri dovede u vezu sa DS i kriminalcima koji vladaju Srbijom, kako bi tako diskvalifikovao jedinu novu političku snagu na srpskoj političkoj sceni, kojoj građani svakoga dana sve više veruju, kaže se u novom saopštenju Dveri.
Boško Obradović, predsednik Dveri (Foto: Jutjub)

Boško Obradović, predsednik Dveri (Foto: Jutjub)

Što se kriminalaca koji vladaju Srbijom tiče dovoljno je reći da za četiri godine vlasti SNS i SPS nije završen niti jedan sudski postupak i da se u zatvorima Srbije na višegodišnjoj robiji na osnovu pravosnažne presude ne nalazi niti jedan političar, tajkun ili državni službenik koji je opljačkao Srbiju u prethodnih 25 godina, navodi se u saopštenju i dodaje da je to "najbolja slika Vučićeve lažne borbe protiv kriminala i korupcije". "Što se DS tiče, podsećamo SNS da još uvek nisu istražili izbornu krađu iz 2012. koju je sprovela organizovana kriminalna grupa oko Borisa Tadića. Zanimljivo je inače da Vučić nikada ne pominje Borisa Tadića u negativnom kontekstu u poslednje vreme. Da li se to sprema nova postizborna koalicija?" - pitaju Dveri. "Vladajući režim razumljivo boli kada se opozicija sastaje i traži fer i poštene izbore i slobodne medije. To je najvažniji zadatak opozicije u ovom trenutku: da ne dozvoli medijski mrak i izbornu krađu. Dveri – da se razumemo - sigurno neće biti deo prozapadnog novog DOS-a koji treba da zameni Vučića. Između SNS i DS nema nikakve političke razlike. Besmisleno je da umesto Vučića dođu Pajtić, Tadić ili Čeda Jovanović. Oni imaju istu politiku prema EU, KiM, migrantskoj krizi, ekonomiji, stranim investitorima..." - zaključuju Dveri.
Pročitajte još:DA LI PRELAZE „CRVENE LINIJE“: Sastanak premijera Srbije i „premijera Kosova“Evo šta će Tomislav Nikolić tražiti od predsednika Rusije
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA