Najnovije

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ZAKUCAO GENITALIJE U ASFALT PRED KREMLJOM: Ruski umetnik završio na psihijatriji

Pjotr Pavlenski se u oktobru 2014. skinuo go i odrezao deo svog uveta na krovu Srpskog instituta u Moskvi, ali uhapšen je jer je zapalio i ulazna vrata zgrade Federalne službe bezbednosti (FSB) na Lubjanki, pa je prebačen na posmatranje.
Ruski umetnik završio na psihijatriji (Foto: Jutjub)

Ruski umetnik završio na psihijatriji (Foto: Jutjub)

Pavlenski, koji je skrenuo pažnju sveta više nego ekscentričnim protestnim performansima, prebačen je u psihijatrijsku bolnicu na posmatranje, koje bi trebalo da traje 21 dan, izjavila je danas njegova asistentkinja. Oksana Šaligina za AP. Najviše pažnje privukla je njegova egzibicija kad se skunuo do gole kože na Crvenom trgu, seo ispred Kremlja i velikim ekserom zakucao svoje mošnice za kaldrmu. Upozoravamo vas da je video-snimak eksplicitan, da se zaista vide svi uznemirujući detalji i da bi zaista trebalo da razmislite da li da ga pogledate. Međutim, neposredan povod za hapšenje je to što je zapalio ulazna vrata ruske bezbednosne službe. Pavlenski, umetnik iz Sankt Peterburga svoj kontroverzni čin nazvao je "metaforom apatije, političke ravnodušnosti i fatalizma savremenog ruskog društva".
Pročitajte još:ONI VUKU MNOGE KONCE: Najmoćnija organizacija u Americi o kojoj ne znate ništaPutin zamolio ruskog vicepremijera Trutnjeva da ne tuče Porošenka(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Zauzimanje ključnog grada u Siriji
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA