Najnovije

ZNANJE ILI "IMANJE": Borko Stefanović zaratio sa Dverima - ne želi spisak "stranih agenata"

BEOGRAD - Predsednik novoosnovane stranke "Levica Srbije", Borko Stefanović, na Tviteru je oštro napao "zakon o stranim agentima" i to tonom kojim otvoreno pokazuje da ga ovakva inicijativa u srpskom društvu posebno iritira.
Borislav Stefanović (Foto: Jutjub)

Borislav Stefanović (Foto: Jutjub)

"Klerikalci i desničari svih boja, koji hoćete spiskove izdajnika i stranih agenata, navodno po ugledu na američki zakona FARA - nemate pojma." - piše Stefanović na Tviteru. Da li Stefanović ima pojma i veće znanje o temi od "desničara" ili je Levica Srbije jedna od stranaka koja se finansira iz inostranstva, odnosno, stranka koja bi potpala pod oznaku "strani agent", ukoliko bi takav zakon bio u Srbiji donet, ostaje da se vidi. Podsećamo, Stefanović je donedavno bio istaknuti član Demokratske stranke koja je često od strane desničarskih pokreta označivana kao "plaćenički servis CIA" zbog toga što su ovoj stranci čak i slogane za predizbornu kampanju pravile američke organizacije koje su pod kontrolom CIA i pod krovom USAID-a. U Srbiji je ideja o stvaranju zakona o stranim agentima davno aktuelizovana i to su učinili prvi SNP Naši, a nedavno je i pokret Dveri opet podgrejao ideju o ovakvom zakonu, što je pokazalo da Stefanović očigledno spada u red onih koji se osećaju prozvanim.
Pročitajte još:Makedonci pesmom pozivaju Putina da ih spasi od SAD, EU I NATO (VIDEO)NATO zaboravio na krvavi sukob u bivšoj JugoslavijiSAD se nadaju da će Srbija priznati Kosovo
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA