Najnovije

KURDI ZABEZEKNULI CEO SVET: U sred pustinje napravili robotizovano oružje (VIDEO)

IRAK - Kurdi se smatraju manje-više plemenom arapskih pustinja, pa od njih niko  nije očekivao neki tehnološki napredak na polju razvoja naoružanja, ali su razuverili ceo svet svojom novom "mašinom".
Robotika (Foto: JuTjub)

Robotika (Foto: JuTjub)

Oni su napravili svoje robotizovano oružje i lokalna televizijska stanica je objavila prilog o tome. Ovom "robo-puškom" se upravlja putem daljinskog sistema, a tu je i kamera koja snima frontalni deo, pa tako vojnik sedi u sobi i putem računara ratuje. Podsećamo, Dmitri Rogozin, potpredsednik Vlade RF, nedavno je rekao da će ruske vojnike uskoro zameniti u potpunosti dronovi i roboti, te da će u budućnosti Rusija regrutovati gejmere i ljude koji imaju veliko iskustvo u igranju kompjuterskih igrica umesto onih koji poseduju klasične vojne veštine. Koliko maha uzima robotika u vojsci, najbolje pokazuje ovo novo oružje koje su osmislili Kurdi. Pogledajte!  
Pročitajte još:POGLEDAJTE OVU LUDNICU: Ovako se u Siriji slavila Nova godina! (VIDEO)Ovako Lukašenko regrutuje: Reklama beloruskog Ministarstva odbrane (VIDEO)
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA