Najnovije

VUČIĆ: Znao sam šta će Rama reći kada sam video novinare iz Prištine

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je za televiziju Prva da albanski premijer Edi Rama nije imao odgovor na njegove argumente za Trepču i Tačija.

Vučić i Rama (Foto: Sinhua)

Kako navodi, znao je šta će Rama da kaže čim je video da su tu novinari iz Prištine.
Albanski premijer u četvrtak je tokom razgovora sa Vučićem izjavio da Srbija treba što pre da prizna nezavisnost Kosova, kao i da podržava dijalog Beograda i Prištine.
„Ja ne treba da budem neko ko nema emocije, borim se za Srbiju jer volim to, a naravno da mi nije lepo da takve stvari slušam. To je politička igra, kao da mi ne znamo koji je njegov stav. Nije bilo potrebe za tim, osim da pokaže svojima i Albancima na Kosovu“, navodi Vučić. 
Tokom razgovora s novinarkom televizije Prva u Nišu čula se policijska sirena, a Vučić je na to prokomentarisao: „Ja nikada ne koristim sirene, ni u Nišu, ni u Beogradu. Ministri neki koriste. Teška bolest. Šta da radite, koliko se trudite, ne ide“. 
Takođe, Vučić je naveo da je u Nišu sve uništeno, da je bilo dosta prevara, da su im tražili pomoć u predfinansiranju za evropske projekte, kao i da to potroše pa traže opet. 
„Traži se novac da bi se pokrivale budžetske rupe, a izmišljaju se projekti“, navodi Vučić. Izvor: B92.net

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA