Najnovije

ISPOVEST ARKANOVOG DVOJNIKA: Gledaju me, kao da su videli duha!

Darko Mališ Darkan iz Foče zapalio je društvene mreže kada je objavio fotografiju pored groba Željka Ražnatovića Arkana i podgrejao teorije zavere da je komandant Srpske dobrovoljačke garde i dalje živ.

Darko Mališ Darkan (Foto: FB)

Sličnost između Darka i Arkana je zaista neverovatna, pa Mališa od milošte zovu Darkan.
Mališ kaže da nije objavio fotografiju da bi dobio pažnju medija jer nije ni sanjao da će izazvati toliku pometnju.
- Prijatelji su mi rekli da se pojavila moja fotografija na internetu i da je počelo da se priča da je Željko Ražnatović živ, te da je došao da poseti svoj grob. Sve se desilo za manje od 24 sata - otkrio je Darkan za bosansku ATV i rekao da je na grob otišao po savetu monaha.
- Pisali su da sam ja Darkan koji kopira Arkana i oblačim se isto kao on. Da dolazim na grob da se slikam kako bi se medijski eksponirao... Daleko od toga! Nikada se ne bih eksponirao na grobu mrtvog čoveka. O Arkanu mislim sve najlepše - dodaje Mališ. Darkana su, inače, počeli da poistovećuju sa komandantom Srpske dobrovoljačke garde pre četiri godine, to jest kada je došao u životno doba u kojem je bio Arkan kada je postao poznat. Kaže i da mu oni koji su poznavali Ražnatovća govore da su im čak i crte lica iste. Mališ kaže da je doživeo neprijatnost samo od hrvatskih carinika, kao i da se dešava da ga se ljudi u Beogradu - uplaše. - Uveče sam stao da kupim burek kad vidim čoveka kako se približava kiosku. Kada me je ugledao, prebledeo je, čak su mu i pare ispale iz džepa. Dešavalo se da me prolaznici gledaju začuđeno, kao da vide čoveka koji je ustao iz mrtvih - završava Darkan. S obzirom na neverovatnu sličnost sa Arkanom, Darkanu poslovne ponude stižu sa svih strana. Među njima su i ponude za snimanje spotova i učešće u TV emisijama koje, za sada, nije prihvatio. Pogledajte OVDE sliku sa Arkanovog groba koja ledi krv u žilama! 
Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA